Johannan tunnit Oppiminen Yleinen

Millainen oppija olen?

Opin parhaiten näkemällä, lukemalla tai tekemällä. Esimerkiksi kuuntelemalla asioita unohdan helpommin asiat, joten minulla tarvitsee olla aina muistiinpanovälineet mukana. Kertaan mielelläni aikaisemmin käytyjä asioita, jotta muistan ne myöhemminkin. Toisaalta, esim taiton tekemistä tai ohjelmien käyttöä on vaikea oppia teoriassa. Sen jälkeen, kun kerran olen tehnyt jonkun asian osaan tehdä sen jatkossakin.

kuva

Olen visuaalinen oppija eli opin näkemällä asioita.  Pystyn palauttamaan mieleeni aikaisemmin oppiamiani ja näkemiäni asioita mielikuvina. Esimerkiksi uutta oppiessa, opin parhaiten, kun asiat näytetään todellisina, tai kun on havainnollistavia kuvia tai vaikea asia kuvailllaan sanoin. Kiinnitän paljon huomiota esimerkiksi havainnollistaviin kuviin, koska muistan sitten asian paremmin. Pysähdyn usein näkemään mielessäni opiskeltavaa asiaa. Toisaalta opin myös lukemalla, koska minulla on hyvä muisti ja muistan lukemani asiat hyvin.

Opiskellessani minua häiritsee hieman ympäristön häiriötekijät, kuten meteli. Väsyn, enkä pysty keskittymään asiaan, jota teen tai opiskelen.

Opiskellessani pyrin tekemään asiat mahdollisimman hyvin ja olen kunnianhimoinen. Haluan  tehdä kaiken hyvin ja käytän paljon aikaa siihen, että saan aikaan haluamani lopputuloksen.

-Aaron

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.