Ajankohtaista Yleinen

Vivid & Visual uudistuu

fblogovalkoinen1

Tervetuloa lukemaan blogia uusille sivuille!

On mahtavaa kertoa, että Vivid & Visual saa kuviin, taiteeseen ja ulkoasuntoteutukseen keskittyvän oman sivuston osoitteeseen vividandvisual.fi . Blogi  pysyy yhtä monipuolisena  kuin aikaisemmin, joten postauksia tulee jatkossakin kuvausreissulta, museoista ja taitelija esittelyistä sekä muista kulttuuriin, ulkoasuntoteukseen sekä muuhun elämään liittyen. Vivid & visual saa uuden selkeän ulkoasun sekä verkkotunnuksen, mutta sisältö pysyy kuitenkin samanlaisena.

 

024.jpg

 

Tervetuloa lukemaan blogia  uusille sivulle!,

-Aaron

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.