Skip to content

Mikä ihmeen concrete5?

MIKÄ?

Concrete5 on avoimen lähdekoodin verkkosivujen sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä. Muita tunnettuja sisällönhallintajärjestelmiä on esimerkisi Drupal, WordPress. ja Joomla. Concreten 5 taustalla on vuodesta 2003 alkaen kehitetty Concrete CMS, joka on nyt julkaistu avoimella lähdekodilla.

Concrete 5 on houkuttutteleva suunnittelijoille ja muillekin, koska sen käyttäminen ei vaadi suuria ohjelmointitaitoja. Concrete 5 voikin olla käytössä, sekä asiakkaalla sekä mainostoimistolla avoimen lähdekoodin vuoksi. Ohjelman helppous  siinä, että sivuston pystyy tekemään itse helposti ilman suuria ohjelmointi taitoja. Concrete 5:lla sivuston , toteutus ja ylläpito on helppoa vähemmälläkin tietämyksellä.

MITÄ EROA DREAMEWEAVERIIN?

Concrete 5 ssa voi helposti sijoittaa elementtejä pudottamalla ja muokkaalla niitä sivustolla hallinta paneelissa, jonka jälkeen sivuston voi julkaista.  Muutokset voi myös peruttaa tarvittaessa. Kun taas Dreamweawerisa jokainen asia/ elementti pitää ohjelmoida (koodata) sivustolle erikseen.  Ohjelman helppous  siinä, että sivuston pystyy tekemään itse helposti ilman suuria ohjelmointi taitoja. Concrete 5:lla sivuston , toteutus ja ylläpito on helppoa vähemmälläkin tietämyksellä.

 

 

 

 

Lähteeni: 

http://www.concrete5.fi/

-Aaron

Follow my blog with Bloglovin

Jätä ensimmäinen kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.