Lifestyle Muoti

Testissä Vision Haircaren Silver Wax: harmaansävyä hiuksiin

Olen pitkään halunnut värjätä hiuksia, mutta en ole koskaan uskaltanut, koska olen kemikaaliyluherkkä ja tuoksuallergikko. Tämän takia valitsenkin jokaisen ostamani tuotteen tarkasti, jotta voin käyttää sitä ja allergiaoireta ei tule. Kokeilenkin varovaisesti uusia tuotteita. Tuotteen hyvä puoli on myös se että voi kokeilla miten väri sopisi itselle eikä väri  ole heti pysyvä.

Innoistun kun löysin Vision Haircaren Silver Waxin ja halusin päästä heti kokeilemaan tuotetta, joka on muotoilutuote, joka sävyttää hiukset yhden pesun väliseksi ajaksi.  Tykästyin heti tuotteeseen, kun pääsin koikeilemaan sitä.  Harmaa väri sopii hyvin myös tummille hiuksille, vaikkakin useissa tuotteissa hiuksia usein suositellaan vaalennettevan ennen käyttöä. Tuote sopii hyvin allergikoillekin, tai ainakin itselle sopi, enkä saanut ollenkaan allergiaoireita, vaikka  saan monista tuotteista oireita ja olen hyvin allerginen usealle asialle. Otan tuotteen itselleni vielä pidemmäksi aikaa kokeiluun ja testaan, miten tuote soveltuu pidemmällä aikavällillä, tuleeko allergiaoireita ja miten hiuspohja tykkää kyseisestä tuotteesta.

 

 

Tykkään tuotteesta kovasti, koska en voi värjätä itse hiuksia. Tuote kuitenkin suomessa uusi ja saatavuus vielä huono. Tuotetta saa Nokian puolelta hiustudio Actista hintaan 20 €. Toivottavasti tulevaisuudessa tuotteen saatavuus parenee ja saatais tuotetta tänne Tampereenkin puolelle. Maailmalla samantapaista tuotetta on muissakin väreissä, mutta Suomessa ei vielä ole. Tämä hopea on ainoa väri, jota Suomesta saa ja onkin jo mageen värinen. Toivottavasti tulevaisuudessa Suomeen tulee muitakin värejä, koska haluaisin muitakin värejä kokeilla ihan vaan päivän fiiliksen mukaan. Siniset tai vaalean siniset hiukset olisivat haaveena.

Pakkauksen ulkonäkö on selkeä ja hyvännäköinen.

Tuote on helppo levittää hiuksiin ja se näkyy tummemmissakin hiuksissa paremmin kuin kuvista voisi päätellä.

Olin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka levitystä joutuu ehkä  hieman harjoittelemaan, koska tulos oli ekalla kerralla viel hieman epätasainen.

Ihan näkyvä tulos!

Parempia kuvia ensi kerralla, kun kuvat on otettu myöhään illalla ja valoitus ehkä oli hieman huono, vaikka kuvat on otettu Canonin järkkärillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.