Lifestyle Muoti

Kuinka luoda arkinen perustyyli ja must have -vaatteet

Välillä miettii, että miten voisi pukeutua arkena, kun on muutenkin kiire ja joka päivä ei jaksa kuitenkaan miettiä pukeutumista, vaikka siitä tykkäisikin paljon. Tässä postauksessa kerron vähän omasta arkivaatetyylistä. Itse valitsen vaatteita, jotka sopii tilanteeseen kuin tilanteseen ja sopii helposti yhteen ja näyttää aina fiksulta ja hyvältä. Tässä postauksessa kerron ihan niistä perusarkivaatteista, joista sitten lähden rakentamaan omaa vaatekaappiani ja joita löytyy aina kaapista. Omia suosikkivaatteitani ovat erilaiset neulepaidat ja farkut. Kun vaatekaapin perusta on kunnossa, niin voi lähtee ostamaan vielä enemmän jotain spesiaalia ja vaatteita, joista tykkää mutta joita ei tule käytettyä päivittäin, ja vain taivas on rajana, kun ostaa vaatteita ja suunnittelee omaa tyyliä. Kun perusvaatevarasto on kunnossa, niin arkikin on helpompaa, kun aina ei tarvitse miettiä mitä pukisi arkena ja voi ottaa kaapista sen turvallisen vaihtoehdon. Aina on hyvä olla vaikka muutama hyvä asuyhdistelmä mietittynä, joita voi käyttää sellaisenaan tai yhdistää johonkin muuhun vaatteseen. Arkea helpottaa, kun on muutamia vaatteita, jotka helposti sopii yhteen kaiken kanssa. Tykkään kauheasti vaatteista ja siitä, että voi vaihdella lookkia ihan vaan fiiliksen mukaan. Vaatteet vaihtelevat vuodenajan mukaan ja esimerkiksi talvella ja syksyllä tykkää tummista vaatteista ja keväällä tai kesällä taas  vaaleista. Tietyt vaatteet kuitenkin pysyy lähes koko vuoden. Mun kaapissa ei oo ollenkaan huonoja vaatteita ja aina pitää voida käyttää parasta.  Vaatteet  kuluu pesussa, mutta  sitten pitää ostaa uusia.

Collegepaita toimii rennommalla tyylillä.

Mustat farkut sopii kaiken kanssa. Mustat farkut on Ihan mun lempparivaate, josta en osaisi luopua. Ostankin säännöllisesti mustia farkkuja, koska ne kuluu pesussa. Farkkuja voi ostaa muissakin väreissä ja ne sopii useiden vaatteiden kanssa yhteen. Mustia farkkuja voi helposti yhdistellä kaikkiin vaatteisiin. Mustien farkkujen lisäksi vaatekaappiin kannattaa hankkia myös siniset farkut, jotka sopii myös useimpiin vaatteisiin. Keväällä ja kesällä mustat farkut voivat olla epäkäytännölliset esimerkiksi kuumuuden takia. Keväällä hyvä vaihtoehto on valkoiset tai harmaat farkut.

 

Neulepaidat sopii farkkujen kanssa ja on aina tyylikkäät niin arkeen kuin vaikkapa työhaastatteluun, tilanteeseen kuin tilanteseen. Neulepaitojakin on paljon erivärisiä ja näkösiä, joista löytyy varmasti omannäköinen. Tykkään ihan kauheasti neulopaidoista ja käytän niitä tosi paljon. Mulla on kaapissa niin vaaleita kuin tummia neulepaitoja.

 

Nahkatakki sopii kaikien vaatteiden kanssa ja on tyylikäs varsinkin keväällä ja syksyllä kun on vielä vähän kylmä. Kesällä hyvä vaihtoehto on kangastakki, jos sitä edes tarvitsee kesällä.

 

Collegepaidat rennompi vaihtoehto arkeen kuin neulepaidat. Sopii arkeen ja silloin kun ei joudu olemaan kauhean virallisissa tilanteissa ja look voi olla hieman rennompi. Välillä haluaa rennomman lookin ja vaatteet joissa on hieman mukavampi olla, vaikka neuleet onkin kivoja ja niitä on kiva käyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.