Lifestyle Muoti

Miesten laukkumuoti on parasta pitkään aikaan

Seuraan paljon miesten muotia  muun muassa Instagramissa ja kauppojen ja verkkokauppojen sivustolla.  Suosikkiliikkeitäni ovat ehdottomasti esimerkikisi Zara, New Yorker, H&M, jc, Dressman,  Jack & Jones ja verkossa tietenkin Zalando. Seuraan näiden kaikkien muotia ja vaatteita verkkokaupoissa sekä ostamalla vaatteita suoraan myymälästä. Haen inspiraatiota omaan pukeutumiseeni kaikkialta ympäriltäni, Instagramista, vaatekaupoista ja tämän hetken muodista soveltaen sitä omaan tyyliin. Tärkeintähän pukeutumisessa on se, että uskaltaa pukeutua ja ilmaista itseään itsevarmasti oman näköisellä tyylillään. Tällä hetkellä miesten laukut on muodissa ympäri maailman ja laukkumuoti on varmasti myös vähitellen tulossa Suomeen. Itse olen ilahtunut tästä, koska itselläni on usein paljon tavaraa lähtiessäni kotoa ja laukku helpottaa siinä asiassa paljon. On puhelinta, lompakkoa, latureita, juotavaa, joskus läppäri, hiusvahaa , aurinkolasit, avaimet, kuulokkeet, särkyflunssaensiapupakettia……

Laukkuja on tarjolla tällä hetkellä paljon, erimallisia ja erinäköisiä, joten niistä varmasti löytyy itselle sopiva.  Bongasin tämän laukun Zalandolta hintaan 20€ ja tämä oli kyllä oikea löytö. Tärkeintä minulle laukkua valitessa oli että kaikki tärkeimmät tavarani mahtuu mukaan (ja niitä  on paljon) ja että laukku oli itselleni mieluisan näköinen. Miehetkin voivat käyttää laukkua enkä halunnutkaan valita geneerisen näköistä tietokonelaukkua, vaan ostin laukun kaikenlaiseen arkikäyttöön.

                               Esimerkkejä siitä, mitä laukkuni usein kätkee sisälleen. Kännykästä juomapulloon.

 

Olin tyytyväinen ostokseeni ja se tuli nopeasti. Onneksi, koska seuraan tilaamiani tuotteita kotona ja toivon saavani tuotteen nopeasti käyttöön. Ja olinkin kovasti uuden laukun tarpeessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.