Ajankohtaista Lifestyle Oma elämä Yleinen

Tässä on Vivid Lifestyle stories, jota aloin kirjoittamaan tänään

Avasin tänään blogin sivun pitkästä aikaa ja päätin alkaa kirjoittamaan. Joskus on vaikein askel kirjautua blogiin ja julkaista uusi artikkeli. Joskus kirjoittaminen jää kiireiseltä elämältä, mutta nyt olisi hyvä ja parempi hetki taas kirjoittaa. Bloggaaja miettii paljon, sitä mistä kirjoittaa, miten kirjoittaa ja kuka blogia lukee. On pelottavaa ajatella kuka lukee blogia ja mitä ajattelee kirjoittamastasi tekstistä. Toivomme enimmäkseen, että blogi on lukijalle kiinnostava ja se otetaan positiivisesti vastaan. Blogin tärkein tehtävä on mielestäni jakaa tärkeää tietoa, paljon paljon inspiraatiota sekä herättää keskustelua. Parasta onkin kun blogilla saa auttaa lukijaa ja jakaa inspiraatiota. Erimieltäkin saa olla ja erilaiset mielipiteet ja keskustelu avartavat aina. Minullekin on helpompaa joskus julkaista Instagramissa kuva kuin julkaista pidempi henkilökohatainen blogipostaus täällä, vaikka kirjoittaminen onkin minulle luontevaa. Tämä on minun sivustoni ja aion voittaa täällä pelon ja kirjoittaa elämästä oman näkemykseni mukaan. Onneksi minulla paljon vielä jakamatonta sisältöä, josta olen innoissani. Tälle vuodelle on ainakin luvassa muotia ja matkustelua.

Uuden sivuston pääpaino on on Lifestylessä ja muodissa. Vivid & Visual Lifestyle on enemmän kuin blogi. Se on Lifestyle sivusto, jonka on tarkoitus jakaa inspiraatiota, tunteita, tärkeää tietoa sekä sisältöä erilaisilla visuaalisilla muodoilla.

Täällä Vivid & Visualissa haluan kirjoittaa lifestyle painoitteisesti omasta elämästi ja siitä mikä on minulle tärkeää ja koen, että on tärkeää puhua. Vivid & Visual on minulle kanavani kirjoittaa minulle tärkeistä asioista, jakaa paljon inpistä elämästä ja lifestylestä sekä muodista. Kirjoitan omasta elämästäni, muodista matkusteluun ja kaikesta mikä on minulle tärkeää. Uudistin sivustoa samalla selkeämmäksi ja helppokäyttöisemmäksi sekä vastaamaan päivitettyä blogia ja ideaa. Uuden sivuston pääpaino on on Lifestylessä ja muodissa. Visuaalisella sivustolla kirjoitan muodista ja elämästä. Vivid & Visual lifestylen alle tulee kaikki mahdollinen tuleva sisältöni kootusti. Vivid & Visual Lifestyle on enemmän kuin blogi. Se on Lifestyle sivusto, jonka on tarkoitus jakaa inspiraatiota, tunteita, tärkeää tietoa sekä sisältöä erilaisilla visuaalisilla muodoilla. Blogikin voi joskus muuttua, niin pajon alkuperäisestä ideastaan, että sitä tarvitsee uudistaa. Päivitettyä sivustoa on tarkoitus julkaista TI, TO, ja SU mahdollisuuksien mukaan ja kuinkin ehdin muulta elämältä kirjoittamaan ja luomaan visuaalista sisältöä sivustolle. Sillä välillä seuraathan minua instagramissa @helloimaaronlepisto ,johon päivittelen visuaalista elämääni. #VIVIDANDVISUALLIFESTYLE #enemmänkuinblogi

Tervetuloa päivitetylle visuaaliselle muoti ja Lifestyle sivustolle,

Aaron

Jos tykkäsit artikkelista, jaathan sitä, kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.