Ajankohtaista Lifestyle Matkustelu Muoti Oma elämä Yleinen

Lisää valoa

44 päivän päästä seison lentokentällä ja lähden seuraavan kerran kaupunkilomalle, Berliiniin. En ole aikaisemmin käynyt siellä ja siksi olen niin innoissani. Silloin minulle alkaa kesä, vaikka teenkin varmasti kesälläkin töitä. Ostin liput marraskuun kaamoksessa, jotta on jotain mitä odottaa ja suunnitella. Pidän keväässä ja kesässä siitä, kun valoa tulee lisää ja keväällä tuntuu olevan energiaa paljon enemmän, vaikka allergia kauheasti väsyttääkin. Keväällä löydän taas sen tunteen, että asiat onnistuvat ja löytyy uusia mahdollisuuksia.

Valitsimme ystäväni kanssa Berliinin lomakohteeksi, koska sinne ei lennä kauaa, se on edullinen kohde, se on loistava kaupunkiloma ja shoppailukohde ja siellä on viikoksi todella paljon nähtävää. Sieltä varmaan ostan tämän vuoden ekat vaatteet ja toivon, että sieltä löytyy hyvin vaatteita kotiin asti. En ole tänä vuonna ostanut juurikaan vaatteita, koska olen halunnut kiinnittää enemmän huomiota kulutustottumuksiini ja siihen, että tuote on varmasti laadukas ja kestävä eikä turhaa vaatetavaraa tulisi liiaksi ostettua.

Juuri nyt teen ammattikorkeakoulujen ennakkotehtäviä ja valmistaudun hakuprosessiin. Olen haaveillut vuosia alan koulupaikasta ja olen halunnut syventää tieto-taitoani media-alan koulutukseni lisäksi. Edessä voi olla uutta, jos ei tänä vuonna niin ehkä sitten ensi vuonna kokeillaan uudestaan! Visuaalisena, luovana ja uteliaana ihmisenä tiedän jo aikaisemmasta työkokemuksestani, että tämä ala on juuri minulle sopiva. Pidän työstäni, koska siinä näkee paljon erilaisia asioita, pääsee käyttämään luovuutta, siinä tarpeeksi haastetta minulle ja siinä pääsee luomaan sitä, mitä asiakas haluaa ja tarvitsee. Työn paras tunne on, kun pääsee luomaan jotain upeaa, mistä asiakas on vielä tyytyväinen. Teen juuri nyt keväällä ja muutenkin tilauksesta erilaista graafisen ja visuaalisen suunnittelun työtä ja vähän muutakin työtä, mikä on mahtavaa.
(Psss…. Täältä lisää tietoa ja yhteydenottolomake)

Loput ajastani käytän tehokkaasti liikuntaan ja keskityn voimaan mahdollisimman hyvin ja tekemään asioita, joista pidän. Kun liikunta ja lepo on balanssissa voi jo paljon paremmin. Olen nyt vuoden treennannut säännöllisesti ja ja migreenikin on oireillut 70% vähemmän, mistä olen kiitollinen. Tähän aikaan kuluu kaikki asiat, mitkä lisäävät energiaa. Joskus Netflixin katsominen sohvalla on parasta, mitä on. Ja se kun näkee läheisiä ihmisiä.

Kirjoitan tätä blogia aina kun siihen on hyvä hetki ja on aikaa,
mutta sillä välin voit seurata minua Instagramissa @helloimaaronlepisto

Keväisin terveisin,

Aaron
Bloggaaja ja graafinen suunnittelija
@helloimaaronlepisto

aaronlepisto.myportfolio.com/

www.vividandvisual.fi/


Jos tykkäsit artikkelista, niin jaathan sitä,Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.