Ajankohtaista Kulttuuri Oppiminen Valokuvaus Yleinen

Satu Lepistön Lopeta runovideo julkaistu

Moikka kaikki!

Satu Lepistön uusi runovideo on julkaistu. Video minun tekemä ja tämä oli minulle ensimmäinen kerta, kun työskentelen videon parissa, joten tämä oli minulle uutta. Tekemällähän sitä oppii uutta, vaikka olikin muutama mutka matkassa ja video onnistui loistavasti. Katsokaahan video ja käykäähän, vaikka tilaamassa kanava, niin näette pian lisää. Video on myös hetken aikaa Vivid & Visual Lifestylen etusivulla, ennen kuin tulee uutta sisältöä. Muista laittaa äänet päälle, etusivun videossa ei toimi äänet!

Palaan pian tänne blogin puolelle myös omilla sisällöillä ja minulta paljon tulossa tännekkin uutta postausta ja palaan pian yhden kiinnostavan projektin kanssa, josta kerron myöhemmin lisää. Sillä välin seuraathan vaikka minua Instagramissa @helloimaaronlepisto ,johon kuvaan päivittäin elämääni. Voit myös tilata blogin oikeasta reunasta uutiskirjeen, niin saat jokaisesta uudesta sisällöstä ilmoituksen itsellesi.

Kesäisin terveisin,

-Aaron
Bloggaaja ja graafinen suunnittelija
@helloimaaronlepisto

aaronlepisto.myportfolio.com/

www.vividandvisual.fi/


Jos tykkäsit artikkelista, niin jaathan sitä,Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.