Vahvoja tarinoita elämästä ja Lifestyleä vahvalla otteella. Vivid Lifestyle Stories on enemmän kuin pelkkä blogi, enemmänkin koti vahvoille Lifestyle sisällöille. Kesäkuu 2020
 
Vivid Lifestyle Stories sivustolla kirjoitan lifestyle painotteisesti  elämästä  muodista ja Lifestylestä. Vahvoja Tarinoita ja lifestyleä vahvalla visuaalisella otteella. Kohokohtia Muodista, kulttuurista, valokuvauksesta, designista, matkustelusta ja media-alasta ja muusta kiinnostavasta lifestyle sisällöstä. Kaikesta siitä mikä liittyy elämään ja mikä on kirjoittamisen arvoista. Kun perustin vuonna 2016 Vivid & Visual blogin niin, se antoi minulle kanavan kertoa minusta sekä osaamisestani ja siitä mikä minulle on tärkeää sekä asioista mistä koen, että on tärkeää puhua. Sitä se on tänään ja tulevaisuudessa, vaikka aiheet ovatkin hieman uudistuneet ja enemmän tätä päivää, Lifestyleä vahvalla otteella. blogin ja sivustun historiaan kuuluu vahva  kulttuuri ja valokuvaus painotteisuus, mikä sattaa pilkahtaa vielä tänäkin päivänä blogissa. Onhan silläkin tarina miten tähän päivään on tultu ja blogi vain vahvistunut ja kehittänyt omaan Lifestyle suuntaansa. Blogin julkaisu ajankohtana on postaukset kolme kertaa viikossa  Tiistaisin, Torstaisin ja Sunnuntaisin, mutta niin tai näin joskus tulee enemmän sisältöä ja joskus vähemmän.
 
Uuden sivuston pääpaino on on Lifestylessä sekä vahvoissa visuaalisissa sisällöistä muotia unohtamatta. Vivid lifestylen Storiesin monipuolista vahvaa visuaalista Lifestile sisältöä  kootusti.
 

 

Blogin takana Tamperelaissyntyinen graafikko ja mediahenkilö, vain minä ihmisenä

Olen Aaron Lepistö ja olen 21-vuotias.  Asun tällähetkellä synnyinkaupungissani Tampereella. Ammatiltani olen Graafinen Suunnittelija. Valmistuin toukokuussa kolnmevuotta sitten Painotuotantoassistentiksi painoviestinnän perustutkinnosta, ulkoasuntoteutuksen osaamisalalta eli nykyiseltä media-alalta Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta.

Vapaa-ajallani harrastan tanssimista, kuntosalia ja liikuntaa. Liikunta ja terveellinen elämä on hyvin tärkeä osa elämääni. Olen vahvasti visuaalinen ihminen ja sellaisten asioiden parista minut voi löytää usein. Valokuvaus, kulttuuri, taide ja muoti sekä meikkaaminen ja matkustaminen nähdäkseni maailmaa ovat osa elämääni. Ja elämästä nauttimien kuuluvat elämääni. Tykkään taidemuseoista ja tykkään valokuvata paljon muotia ja oman elämän kuvaamine ja siitä kertominen vahvoilla sisällöillä on se juttu. Muoti on iso osa elämääni. Olen kiinnostunut useista asioista ja minut saa hyvin innostumaan inspiroivista sekä visuaaliseti sekä vahvojen tarinoiden kertomisesta, olen utelias. Olen rohkeasti omannäköinen rohkean tyylini ja mielipiteideni kanssa muunsukupuolisena ihmisenä, kerron mitä näen.  Olen myös vahvasti tasa-arvoisen maailman kannalla myös sateenakaari ihmisenä, mikä varmisti näkyy kanavissani. Yksi lukemisen arvoinen postaus sinulle poimittuna on Ennen kaikkea olen ihminen Tarina. Jos sinulla minutti aikaa vain lukemisesta nauttimiseen ja ajatteluun.

Tervetuloa Vivid lifestyle storyn pariin!

Yhteystiedot 

 
Tällä sivulla voit ottaa yhteyttä minuun. Vastaan aina mielelläni yhteydenottoihin. Tehdäänkö yhteistyötä blogini, sivustoni tai muun sosiaalisen median kanavani kautta?

jos haluat antaa palautetta blogista, muuten vaan ottaa yhteyttä tai kiinnostuit yhteistyöstä tai olisit kiinnostunut tekemään töitä kanssani, voit ottaa suoraan rohkeasti yhteyttä minuun sähköpostilla aa.lepisto@gmail.com tai ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

Works and portfolio

Jos olet kiinnostunut näkemään aikaisempia töitäni  ja sitä mitä teen työkseni, voit käydä katsomassa portfolioni osoitteesta  https://aaronlepisto.fi

Instagram stories yksi ainoa kanava elämästä

seuraa minua myös Instagramissa @helloeliaeliah , johon kuvaan päivittäin elämääni.

Facebook

Vivid Lifestyle Stories

Yhteydenottolomake