Vivid & Visua Lifestyle sivustolla kirjoitan lifestyle painotteisesti omasta elämästäni ja muodista. Muodista, kulttuurista, valokuvauksesta, designista, matkustelusta ja media-alasta. Kaikesta siitä mikä liittyy elämääni ja mikä minulle on tärkeää. Kun perustin vuonna 2016 Vivid & Visual blogin niin, se antoi minulle kanavan kertoa minusta sekä osaamisestani ja siitä mikä minulle on tärkeää ja mistä koen, että on tärkeää puhua. Sitä se on tänäänkin, vaikka aiheet ovatkin hieman muuttuneet. Aikaisemmin blogi oli kulttuuri ja valokuvaus painotteinen, mitä se on hieman edelleen, mutta blogi on muuttunut enemmän henkilökohtaisempaan muoti ja lifestyle suuntaan. Vivid & Visual keskittyy Muotiin, kulttuuriin, valokuvaukseen, designiin, matkusteluun, media-alaan sekä lifestyleen. Sivustoni toimi portfolionani ja oppimispäiväkirjanani opiskelu aikoinani. Julkaisen blogi postaukset kolme kertaa viikossa Tiistaisin, Torstaisin ja Sunnuntaisin.
Uuden sivuston pääpaino on on Lifestylessä ja muodissa. Visuaalisella sivustolla kirjoitan muodista ja elämästä. Vivid & Visual lifestylen alle tulee kaikki sisältöni kootusti.

Kuka?

Olen Aaron Lepistö ja olen 21-vuotias.  Asun tällähetkellä kotikaupungissani Tampereella. Ammatiltani olen Graafinen Suunnittelija. Valmistuin toukokuussa 2018 Painotuotantoassistentiksi painoviestinnän perustutkinnosta, ulkoasuntoteutuksen osaamisalalta eli nykyiseltä media-alalta Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta.

Vapaa-ajallani harrastan tanssimista, kuntosalia ja liikuntaa. Liikunta ja terveellinen elämä on tärkeä osa elämääni. kaikki visuaalinen kiinnostaa minua. Valokuvaus, kulttuuri ja taide ja muoti ja matkustaminen kiinnostavat ja kuuluvat elämääni. Tykkään käydä esimerkiksi taidemuseoissa ja tykkään valokuvata paljon esimerkiksi muotia ja omaa elämää. Muoti on iso osa elämääni. On vaikeaa sanoa yhtä mielenkiinnon kohdetta, sillä minua kiinnostaa useat asiat ja olen utelias.

Vivid & Visual blogissa kirjoitan lifestyle painotteisesti omasta elämästäni. Muodista, kulttuurista, valokuvauksesta, designista, matkustelusta ja media-alasta. Kaikesta siitä mikä liittyy elämääni ja mikä minulle on tärkeää. Kun perustin vuonna 2016 Vivid & Visual blogin niin, se antoi minulle kanavan kertoa minusta sekä osaamisestani ja siitä mikä minulle on tärkeää ja mistä koen, että on tärkeää puhua. Sitä se on tänäänkin, vaikka aiheet ovatkin hieman muuttuneet. Aikaisemmin blogi oli kulttuuri ja valokuvaus painotteinen, mitä se on hieman edelleen, mutta blogi on muuttunut enemmän henkilökohtaisempaan muoti ja lifestyle suuntaan. Vivid & Visual keskittyy  Muotiin, kulttuuriin, valokuvaukseen, designiin, matkusteluun, media-alaan sekä lifestyleen. Sivustoni toimi portfolionani ja oppimispäiväkirjanani opiskelu aikoinani. Julkaisen blogi postaukset kolme kertaa viikossa Tiistaisin, Torstaisin ja Sunnuntaisin.

Tervetuloa Vivid lifestyle storyn pariin!

Tällä sivulla voit ottaa yhteyttä minuun. Vastaan aina mielelläni yhteydenottoihin.

jos haluat antaa palautetta blogista, muuten vaan ottaa yhteyttä tai kiinnostuit yhteistyöstä tai olisit kiinnostunut tekemään töitä kanssani, voit ottaa suoraan yhteyttä minuun sähköpostilla aa.lepisto@gmail.com tai ottaa yhteyttä ota yhteyttä sivun lomakkeen kautta.
Jos olet kiinnostunut näkemään aikaisempia töitäni ja sitä mitä teen työkseni, voit käydä katsomassa portfolioni osoitteesta  https://aaronlepisto.fi

Voit seurata minua myös Instagramissa @helloimaaronlepisto , johon kuvaan päivittäin elämääni.